Enter a URL to visit via proxy:

Powered by Buildingsurvey
Google

Trial votes

Apakah anda meyakini, bidang ukur bangunan dapat bertapak dan dapat melakukan praktis di Malaysia?

"Yakin"

"Tidak Yakin"

"Tidak Tahu"

Votes at comments & gives your opinion


2 Comments:

  1. helmi76 said...
    I've wasted 4 yrs of my lifetime studying BS in UM.
    2 years - no job
    2 years - "Jumping Frog Disease"
    currently - running own business wihout government help and I can throw my BS degree .
    graduan U.M said...
    sorry mencelah. aku ni graduate BS dari UM.
    buat masa sekarang BS tak leh cari makan. aku sendiri pun terpaksa keje di bahagian IT. aku sendiri x nak mengaku ade kelulusan BS.
    rasa macam degree BS ni sampah jer. nasihat aku, persatuan tu bagus tapi aku ade idea. korang cuba berniaga sendiri dan berpakat untuk kumpulkan dana. kepada yg ade kroni politik tu cuba dptkan projek government dan gunakan kepakaran masing2 utk siapkan projek dgn cantik. insyallah kalau projek 1 cantik - senang leh nak dpt projek akan datang. keuntungan tu simpan dan buatkan sebagai dana utk adik2 kita nanti. kalau kita dah ade firm sendiri - rasanya tak berlaku pengangguran di kalangan org kita - masa tu kita tak perlu bergantung pada kerajaan. :-)

Post a Comment